Sidor

onsdag 14 december 2011

Stallet.se - blir bara sämre

Hej jo nu är det så att jag tänker berätta om stallet.se (hemsida för hästintreserade människor)

jag kan bara inte fatta att folk inte kan fatta att sp(stallpengar) är låsas pengar! men here gud ett dgmstall(diamantguldmedlemskap) kan man ju köpa nu för 299 kr men på s.s(stallet.se) då medlämmarna vill ibland ha minst 10.000 sp!!!!!!!!! vadå sjukt?!

men hallå vad fan kännar ni på det??? att bli så rika på sidan att det inte änns blir roligt eller?

seriöst och att tigga röster i tjat om tex:rösta på blacky i utstälningen !* men det finns en regel om att man inte får tigga röster. och just det att för att typ få besökare måste man va kändis stall eller dgmstall för att annars skiter dom i en helt!!!!!!!! blir så jävla arg på det!

alltså och hur kan man säga att ett pass(till howrse.com) är lika mycket värt som 1000 sp??!! är ni helt jävla duma i huvet eller??? ett pass kostar 20 kr irl! och gm sms till s.s kostar 15 kr och ett sms med sp kostar 10 kr. för i helvete va seriösa här tack innan jag ber mina vänner att inte logga in eller bli medlämmar på stallet.se! dgm och kändisstall är värst(vissa) då dom tror att dom kan allt och att dom aldrig gör fel. va fan ni tar också ibland bilder och säger att ni har fotat men då tror ingen på det utan går på nån annan ! och när man skriver i gnägg! då ska man jämt få dumma trådinlägg som din mamma är tjock eller du är cp eller något sånt men hallå vill du bli polisanmäld eller anmäld där så visst men ge fan i att jämt va oseriösa!:@

och crew ska vi inte änns prata om. dom hjälper inte änns i gnägg! dom fattar tydligen inte att man kan bli sårad av att nån säger din mamma är tjock! är ni helt jävla dumma i huvet eller!

Inga kommentarer: